Open today from 19:30 to 01:00
151, rue saint maur

75011

Paris

01 85 15 25 70
Reserveer een tafel

L'Equateur

| Paris

Ecuador is een Afrikaans restaurant, waarvan de multi-etnische team van koks bereiden gerechten uit de kust van Kameroen en de klassieke Senegalese traditie. Maar ook attiéké! Het ligt aan de Rue Saint-Maur in het 11e arrondissement van Parijs.

  • Ook genieten van onze catering service gratis verzending: order

De culinaire scheidslijn tussen Noord en Zuid, is er dan?
Filez fissa bij de evenaar, vriendelijk en gul "scrub" een of andere manier (net wat bamboe en een panoramisch uitzicht op zee en lucht), en je zult zien dat het gebeurt niet door de chili maar de gestoofde vis en gestoofde kip.

Bekijk de bar van de Golf van Guinee, ook wel meester of rode trommel, om te genieten met de duim, wijs- en middelvinger, om "het lichaam". Als het niet hetzelfde smaakt, is dit niet het juiste ritme.

Dan is de n'dolé (gestampt verloven struik dat de "Milla" maakt), de Okra in Moukandjo (gedroogde en gezouten kabeljauw) en, Thieb Bu Dien (vis Méru plein, tomaten en kool!)
Smaak unaniem - parfums verdedigd door alle eventueel een natte Flag (65 cl geproduceerd origineel bier op het vaste land) te consumeren in aanmerking.

En zoals bijna nergens anders, een verrassende reeks van Zuid-Afrikaanse wijnen!
Met 60 zitplaatsen, altijd een plaats voor u!

Een garantie sfeer en gefaciliteerd door royale porties, waarvan de prijzen zorgt ervoor dat u nooit spijt van te hebben komen.


Ontdek ons menu

Word op de hoogte gehouden( * )